Krina – mâncărurile preferate la tine acasă
Krina reprezintă de fapt unitatea de măsură cu care bunicii noștri măsurau cantitatea de cereale din curtea lor. Prin ea trecea grâul de aur, fasolea dulce, lintea delicioasă, orezul perlat - bunătăți care umpleau cămara. Aceasta era rotundă ca pământul, adâncă ca și cerul, puternică ca mâinile obosite ale sătenilor și purtau întotdeauna grija și dragostea pentru cei dragi.

Krina plină însemna prosperitate și veselie, era semn că va exista întotdeauna pâine pe masă și bucurie la masa familiei.

Astăzi, Krina reprezintă produse alimentare de calitate pentru întreaga familie

Căutați produsele Krina când aveți nevoie de fasole, linte, orez, năut, mazăre, porumb, quinoa, hrișcă, sare și zahăr. Noi vă oferim cereale și leguminoase produse și ambalate cu grijă, responsabilitate și dragoste.

Descoperiți toate produsele alimentare de calitate de la Krina și pregătiți mâncăruri delicioase celor dragi, cu gust familiar tradițional sau delicii culinare exotice din întreaga lume.
PRODUSE DE CALITATE
Orez Balance
Orezul Balance е viziunea noastră despre cum trebuie să fie un orez sănătos, cu un gust deosebit. Crescut și cultivat în câmpurile noastre proprii, orezul Balance este înlocuitorul ideal al orezului alb în mâncărurile tradiționale.
MÂNCAREA PREFERATĂ ÎN FIECARE ZI, PENTRU FIECARE CASĂ
Oferim o multitudine de cereale și leguminoase – de nelipsit alimentației sănătoase și echilibrate a fiecărei familii.
NEWSLETTER
Fii primul care află ce se întâmplă în bucătăria Krina!
Abonează-te la newsletter-ul nostru și vei primi rețete noi și populare, informații despre produse și promoții speciale.
Apăsând butonul „Mă abonez", ești de acord cu Politica noastră de confidențialitate.