Culinatură

8 calități ale orezului Balance pe care s-ar putea să nu le știți

8 calități ale orezului Balance pe care s-ar putea să nu le știți
De mii de ani, orezul este o cultură principală pentru hrănirea oamenilor din diferite părți ale lumii. Și acest lucru nu este întâmplător. Micul bob de orez conține nutrienți plini de energie, iar gustul său este iubit de toată lumea.Dacă ne uităm atent la bobul de orez, putem vedea că este format din 3 straturicoaja maro, în care sunt ascunse fibre utile, proteine ​​vegetale, vitaminele B1, B3, B5, B6, vitamina E, precum și fier, magneziu, fosfor și mangan.

germen - viitoarea tulpină de orez va crește din acest germen. Acesta conține acizi grași omega 3 și omega 6, vitamina E, acid folic, vitaminele B1 și B5, zinc, fosfor și magneziu, importanți pentru creșterea și dezvoltarea unei noi tulpini.

miez alb – compus în principal din carbohidrați complecși, care ne mențin pentru un timp îndelungat senzația de sațietate și echilibrează nivelul de zahăr din sânge.Orezul brun integral conține ingredientele benefice ale tuturor celor trei straturi, dar necesită mai mult timp de pregătire, plus orele suplimentare în care se recomandă să fie lăsat la îmnuiat. Chiar și după o fierbere îndelungată, orezul brun rămâne tare și nu neapărat gustos.Orezul alb este potrivit pentru rețetele tradiționale precum ardei umpluți, pui cu orez și orez cu lapte, se gătește rapid și devine moale și pufos după fierbere. Din punct de vedere al calităților nutriționale, este inferior celui brun, din cauza stratului care conține miezul alb.Oare există un orez delicios și ușor de preparat, care încă păstrează nutrienții din coaja de culoare maro și din germen?

Răspunsul nostru este DA și acesta este tocmai orezul Balance. Când este polizat parțial, se păstrează 40% din vitaminele, mineralele, proteinele și fibrele utile care se găsesc în coaja de culoare maro și germenii, iar preparatele voastre preferate vor fi gustoase și pregătite în timp util.

Descoperiți cele 8 beneficii uimitoare ale orezului Balance, care îl vor face orezul favorit al familiei dvsSusține metabolismul - fibrele sănătoase care sunt păstrate au grijă de buna funcționare a sistemului digestiv și accelerează metabolismul.

Întărește sistemul nervos – mâncând regulat orez Balance, acumulăm vitamine din complexul B, care ne ajută organismul să facă față stresului.

Se îngrijește de creier - acizii grași esențiali din coaja de culoare maro și germenii au grijă de creier prin dezvoltarea de celule noi și gestionarea funcției nervoase.

Piele netedă și păr sănătos - vitamina E solubilă în grăsimi este un antioxidant care protejează celulele de daunele cauzate de radicalii liberi.

Siluetă subțire - carbohidrații complecși ne vor ține sățioși pentru mai mult timp, fără fluctuații bruște ale senzației de foame.

Este delicios – preparatele preferate ale familiei vor fi la fel de delicioase ca și cele gătite cu orez alb.

Se fierbe rapid - sunt necesare doar 18-20 de minute pentru a obține boabe fierte și pufoase, fără a lăsa la înmuiat în prealabil orezul.

Fără gluten - proteina alergenă provoacă balonare și disconfort stomacului. Cu orezul Balance, nu veți fi afectați de efectele secundare neplăcute ale glutenului.
Orez Orez Balance